Seminar Overview:

Dette seminar er for nye FileMaker Pro brugere. Seminaret er for dig, der ønsker at udbygge dit kendskab til FileMaker databaser, hvordan man bruger dem og hvordan de virker, eller for dig der vil lære at lave din egen database. Du får indsigt i at forstå, bruge og opbygge FileMaker databaser.

Det lærer du:

André er cand.it. i softwareudvikling fra
IT-Universitetet i København. Han har
arbejdet med FileMaker Pro siden i 20 år
og er FileMaker Certified Developer i alle versioner fra FileMaker 7 til 12. André er endvidere FileMaker Authorized Trainer og fast taler på den årlige skandinaviske FileMaker-udviklerkonference med fokus på tekniske aspekter af FileMaker Pro, integration og udviklerkonventioner for at sikre dokumentation og rationelle udviklingsprocesser.
André har omfattende undervisnings og kursuserfaring.

André Just Vedgren

Profil af underviser

Lær FileMaker databaser at kende

Du bør kunne de basale ting vedr. computere, inkl. tekstbehandling og regneark, men du har ikke nødvendigvis erfaring med databaser generelt eller FileMaker Pro.
Måske har du allerede ideen til et projekt, som du gerne vil i gang med at udvikle efter seminaret. I pauserne får du mulighed for at diskutere dine planer og udveksle erfaringer med de andre deltagere.
På seminaret får du forståelse for FileMaker databaser og bliver bedre rustet til at definere dine krav når du arbejder sammen med en databaseudvikler. Du vil få indblik i, hvordan databaser arkiverer og behandler data.

Se FileMaker i brug hos organisationer
og virksomheder, der styrer data på iPads og iPhones.

FileMaker Pro database-software: Alt hvad du skal bruge til at skabe iOS systemer i et samlet udviklingsværktøj.

FileMaker Go er den mest solgte virksomhedsdatabase app for iPad og iPhone. Den giver brugerne mulighed for at tilgå, se, redigere og søge oplysninger på deres iOS apparater.

Skal jeg tage min computer med?

Du lærer at bruge FileMaker til at skabe virksomhedssystemer til iPad, Windows, Mac mm. Lær bl.a.:

  • At lave gode virksomhedssystemer v.h.a. FileMakers produkter
  • At vedligeholde og opdatere dine virksomheds- og kundedata på den nemme måde
  • At søge og sortere data, så du hurtigt har de data og rapporter, du skal bruge
  • At sikre din løsning og automatisere processer, så den bliver let at bruge
  • At tilgå og bruge løsninger på iPad og iPhone

Det er ikke påkrævet, at deltagerne medbringer egen computer, men tag gerne din bærbare med. Du får udleveret noter efter seminaret. Der bliver også stillet downloads til rådighed, så du kan øve dig og udbygge dine nye færdigheder.

Bemærk: Der vil ikke være strøm til rådighed for bærbare computere eller andre apparater.


København 30.05.2013

Forplejning: Kaffe og te morgen og eftermiddag, lette lette snacks og frokost
Tidspunkt: Registrering fra kl. 09:00. Seminar: 09:30 - 15:30
Pris: 625 DKK. Tilmelding nødvendig.

30 Maj @ 9:30

Carsten Levin

Carsten er Certified FileMaker Developer 7, 8, 9, 10, 11, 12 – har i 2006 modtaget FileMaker Exelence Award, er FileMaker Authorized Trainer og er FileMaker Decade Professional. Carsten har dertil været
arrangør af FileMaker Devcon Scandinavien fra den spæde start og har holdt foredrag på alle konferencerne i Gøteborg, Stockholm og København.
Carsten har omfattende undervisningserfaring, har undervist i FileMaker på alle niveauer i over 15 år. Han er dertil ekstern lektor på IT Universitetet i København og har ansvaret for kurserne "ERP - Virksomhedssystemer" samt "Innovative Forretningsmodeller med Mobile Enheder"

Sted: Codeo A/S, Strueenseegade nr.9 4.sal, 2200 Copenhagen N