Passer FileMaker Pro for deg?

Copyright © 2013, FileMaker, Inc. Med enerett. FileMaker, Bento og filmappelogoen er varemerker eller registrerte varemerker for FileMaker, Inc. i USA og i andre land.

Kontakt oss:    FileMaker GmbH, Carl-von-Linde-Str. 38, 85716 Unterschleißheim,  Tyskland    |    www.filemaker.no

FileMaker Pro er den ledende, brukervennlige bedriftsdatabasen for team og organisasjoner. FileMaker Pro er ikke like enkelt å bruke som Bento, men det er mer fleksibelt og kan utvides. Med FileMaker Pro kan du opprette tilpassede løsninger som ser ut og fungerer nøyaktig slik du ønsker.

Sammenlignet med Bento gir FileMaker Pro deg:

  • Mer styring og tilpasning
  • Flere funksjoner
  • Kraftigere og bedre ytelse

Med gratisappen FileMaker Go kan du i tillegg kjøre løsningene dine på iPad og iPhone.

Hurtigveiledning for FileMaker Pro 

Lær om mulighetene i FileMaker Pro, finn ut om programmet passer for deg og hvordan du tar steget fra Bento til FileMaker Pro.

Last ned hurtigveiledningen (eng.) ▸

Prøveversjon av
FileMaker Pro

Last ned en gratis 30-dagers prøveversjon du kan bruke sammen med hurtigveiledningen, og se hvordan du kan bruke FileMaker i din bedrift.

Få en gratis prøveversjon ▸

Alternativer for Bento-brukere

Hvis du bruker Bento, er det mulig det vil dekke behovene dine i lang tid fremover. Om eller når du skulle bestemme deg for å eksportere dataene dine fra Bento til en annen applikasjon, finner du nyttig informasjon om dette nedenfor:

Kan jeg flytte dataene mine fra Bento til FileMaker Pro?

Ja, det kan du. Vi anbefaler at du bruker verktøyet for overføring fra Bento 4 til FileMaker til å flytte data fra Bento 4 for Mac til FileMaker Pro.

Verktøyet konverterer eksisterende Bento 4 for Mac-data (inkludert innholdet i mediefelter og skjemautforminger) til en FileMaker Pro 12-database. Det finnes visse begrensninger, så du bør lese PDF-filen om overføringsverktøyet for FileMaker Pro før du går i gang.

Kan jeg eksportere Bento-data til andre programmer enn FileMaker Pro?

I Bento 4 for Mac kan du eksportere data fra et bibliotek, en samling, en smart samling eller fra resultatene av et vanlig eller avansert søk til en CSV-, TAB-, Numbers- eller Excel 2008-fil.   Mer informasjon (eng.) ›

Kunder som bruker Bento 4 for iPad, kan sende dataene i et bibliotek eller en samling som en kommadelt fil (CSV) som vedlegg i en e-post. Du kan så åpne vedlegget og importere dataene til andre apper.   Mer informasjon (eng.) ›

Det er imidlertid noen Bento-funksjoner som ikke finnes i FileMaker Pro, deriblant:

  • Integrering med OSX-applikasjonene Kontakter, iCal og iPhoto
  • Felttypene for rangering, kryptering, enkel liste, filliste og meldingsliste støttes i Bento, men ikke i FileMaker
  • Samlinger og smarte samlinger (i FileMaker oppretter du relasjoner og funn for å utføre de samme oppgavene)
  • Bento har Wi-Fi-synkronisering med Bento for iPad og iPhone. I FileMaker kan du kopiere hele databasen til gratisappen FileMaker Go for iPad og iPhone. Du kan altså gjøre endringer i databasen og kopiere den tilbake, men du kan ikke synkronisere.

Det er også mer arbeidskrevende å konfigurere FileMaker Pro enn Bento. FileMaker Pro er imidlertid mer fleksibelt. I Bento kan du for eksempel dra ut et felt og så ordner Bento automatisk de andre feltene på nytt, men feltene fordeles slik Bento synes er best. I FileMaker Pro må du flytte feltene selv, men du kan til gjengjeld plasser feltene nøyaktig slik du vil. I Bento kan du velge et adressefelt og så opprettes det. Du kan imidlertid ikke særlig mulighet til å endre hvordan adressefeltet fungerer. I FileMaker Pro oppretter du hver enkelt del av adressefeltet selv (adresse, by, stat osv.), noe som betyr at du kan opprette mange typer adressefelt.

Mer informasjon om FileMaker Pro

Video om FileMaker


Produktsider for FileMaker


Se en kort video (på engelsk) som gir deg et overblikk over FileMaker.

Besøk siden for FileMaker Pro for å få mer detaljert informasjon om produktet.

Last ned overføringsverktøyet ▸