Ontdek het FileMaker 13 platform


Klaar om uw bedrijf te stroomlijnen? Genoeg van papier, spreadsheets en apps die niet werken zoals u dat wilt. Gebruik voortaan uw eigen zakelijke oplossingen om samen met uw team informatie te beheren en te delen en aan projecten samen te werken.

Maak nu zelf uw eigen zakelijke oplossingen.

Schrijf u nu in en profiteer wel 30 dagen lang van alle functies en mogelijkheden van FileMaker Pro en FileMaker Server.


Veelgestelde vragen van anderen die de FileMaker-proefversie hebben gedownload:

Waarvoor wordt FileMaker het meest gebruikt?

Beheer van contactgegevens, bijhouden van inventaris en activa, verwerking van bestellingen, verzamelen van gegevens, projectbeheer, plannen van bronnen, beheer van bedrijfsmiddelen en mobiel verzamelen van gegevens.

Wij beheren onze gegevens nu met Excel. Hoe krijgen wij die gegevens in FileMaker?

Sleep uw Excel-spreadsheets gewoon naar FileMaker Pro. Zo worden uw gegevens direct geïmporteerd en wordt uw zakelijke FileMaker-oplossing meteen gemaakt. Nadat uw gegevens zijn geïmporteerd, kunt u aangepaste weergaven maken, alle typen informatie opslaan en beheren (afbeeldingen, PDF's, documenten, video's, presentaties en nog veel meer), rapporten creëren, gerelateerde gegevens met elkaar verbinden en bidirectionele liveverbindingen maken met externe SQL-gegevensbronnen.

Ik ben op zoek naar apps voor mijn team, maar ik kan niet precies vinden waarnaar we op zoek zijn. Kan ik met FileMaker onze eigen iOS-oplossingen maken?

Jazeker. U kunt uw eigen zakelijke oplossingen maken voor gebruik op een iPad en iPhone. Deze oplossingen verschillen aanzienlijk van de meeste apps. Apps zijn doorgaans slechts op één taak gericht en kunnen niet worden gewijzigd. FileMaker–oplossingen kunnen aan uw specifieke bedrijfsbehoeften worden aangepast en door uw teamleden worden gedeeld. Bovendien kunnen ze ook in bestaande bedrijfssystemen worden geïntegreerd en voldoen aan industriestandaarden.

Kan ik mijn huidige, op papier gebaseerde systeem vervangen door een FileMaker-oplossing?

Jazeker. Met FileMaker zet u in alle eenvoud uw op papier gebaseerde processen om in volledig operationele oplossingen en formulieren. Zo kunt u eenvoudig én nauwkeurig gegevens verzamelen en valideren, documenten beheren, een digitale workflow creëren, op een gecentraliseerde manier rapporteren en informatie delen. En wanneer u uw op papier gebaseerde systemen door een FileMaker-oplossing vervangt, kunt u uw informatie ook onmiddellijk bijwerken.

Is FileMaker wel veilig?

Het FileMaker Platform biedt u een hele reeks gereedschappen om de toegang tot gegevens, bewerkingen en ontwikkeling in een FileMaker-oplossing te helpen controleren. Zo kunt u beter voldoen aan regelgevings- en auditvereisten, zelfs in gedeelde omgevingen.

Hebt u in het algemeen nog vragen over de FileMaker-proefversie of de FileMaker-software? Neem dan contact met ons op: 030 760 05 70.

FileMaker respecteert uw privacy. Door te klikken op de knop Verzenden, gaat u akkoord met de voorwaarden van ons privacybeleid (in het Engels).

  •  

Vraag een gratis proefversie van de FileMaker 13-software aan